Julskyltning, sm-guld, tenta och 3 mån ! :)

Ja nu har det varit 2 dagar med massa roliga händelser :D Rickard har ju som sagt varit nere i Sundbyberg i helgen och tävlat i sm i bänkpress, och min kille.. han kan han ska jag få be att tala om. Han kommer hem till lilla Ånge med ett sm-guld och nytt svenskt rekord i bagaget! :D Och när jag på telefon berättar hur stolt jag är över honom svarar han lätt "Men det var väl inget, jag är stolt över dig jag också" Den där pojken.. Verkar inte som att han förstår hur stort det är :P Jag for iaf ner och mötte han i Sundsvall igår kväll, mamma Camilla var så snäll och lånade ut bilen :) Så kommer vi hem till Fränsta och fick sitta där några timmar, vi myste med glögg och sånt :) Jag tror inte jag kan förklara hur glad jag är för hans skull, han har verkligen tagit SM-guld! Mitt lilla hjärta! :) Jag har sagt åt han att man får vara mallig och stolt, men det går in i ena örat och ut genom det andra.. Men så får han uppmärksamhet iaf, det har jag och mamma Mia sett till :D Haha. Idag när han tog en dusch så ringde jag Dagbladet och dom tyckte det var så intressant att få höra Rickards historia, att han har varit så sjuk i sin reumatism men att han idag, blott 18 år gammal står som SM-mästare i bänkpress!! :D Så dom kom hit och intervjuade han idag vid 13-tiden :) Sen ringde jag Sundsvalls tidning och dom var också intresserade så dom kommer hit i morgon :) 9 skulle dom tydligen vara här i Ånge, så det blir ingen sovmorgon för busen :P

Men jag måste ju bara få berätta när jag ringde till ST. Kvinnan jag pratade med undrade om Rickard utövade någon annan sport och jag sa att han höll på med boxning och så och jag berättade också att Mohammads pappa (en världsmästare i boxning) skulle komma dit och träna boxarna, då ville dom komma dit och prata med han också :) Då får jag hennes nummer för att kunna ringa tillbaka till henne.. Men det visar sig när jag ringer tillbaka att det inte är hennes nummer, det är hennes mans mobilnummer jag har fått! Och vad vi skattade gott alla tre när jag ringde tillbaka till henne :P Haha!

Men nu så ska jag strax plocka fram lite ost och kex, jag och Rickardson ska ha mys! <3<3<3



 Erik Rickard Sebastian Rindemark, jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Idag har vi varit tillsammans i 3 månader, och det är bara början älskling, det lovar jag dig ! <3

En trevlig kväll :)

Igår var man ut på Ljungakrogen eller vad det nu är det vill kallas :P Haha. det var lite förfest hemma hos Linda och det kom mycket roligt folk, många man inte ser så ofta :) slutade i går eller i natt/morse, det beror hur man ser saken ;) Haha Men det slutade iaf med att jag gick till min älskade moster och sov :) Har sovit helt underbart inatt :) Vaknar nu på morgonen och ska gå ut på internet och kolla när det är Rickard ska börja tävla och då har nån elak människa som inte verkar ha minsta samvete i kroppen brytit sig in i hallen och tagit saker som hör till webcameran. Så så skoj var det! Fan, jag som hade velat se när Rickard lyfter.. Jag blir så arg så jag blir ledsen :@ Men men.. Det får väl gå ändå antar jag.. Snart kommer mamma Camilla med lilla Eddieson, dom ska hämta mig så jag ska vara där idag och gå på lite julskyltning och så :) Mysigt! :D Sen tar jag tåget hem i kväll så hinner jag stöka i några timmar (om jag orkar ;)  ) innan Rickard kommer hem :) Jag saknar min lilla filur och det ska bli så skönt att han kommer hem igen :D Men nu har jag inte riktigt tid :P Jag ska surra lite med min älskade Moster och käre kusin :) Jo, jag träffade kusin Svenne igår :) Hur roligt som helst var det :D Så nu har jag fått det sagt också :) Hoppas verkligen att det går bra för lilla Rickardson idag :D Jag håller alla mina fingrar och tår för hans skull :)


Å hej och hå..

Jag vet att jag inte har uppdaterat bloggen på ett bra tag :P Men jag har haft mina skäl, tro mig..
I måndags började jag min vfu på avd. 50 på sjukhuset :) Satte mig på bussen kvart i åtta och kom hem halv nio på kvällen, då var jag ganska mör i mitt lilla huvve :P I tisdags började jag min busstur 5.40 i från Ånge och var hemma 18 på kvällen, gud har jag aldrig varit trött så var jag det då ;) I onsdags var jag ledig och passade på att åka till Ljunga en sväng för att kolla igenom mammsens julsaker :) Hälsade på moster och Linda :) Sen bar det av hemåt till ånge för att börja julpynta :) Igår var jag hem till fränsta och hade en mysdag med familjen :) + att jag passade på att hämta mina julsaker där också :) Eddie den lilla sparven vill inte att jag skulle åka hem.. Men när jag förklarade för han att han skulle bara gå och lägga sig och sova 3 hela nätter innan jag kom och hälsade på igen vart kontringen "Men då va det ju enkelt" ;) Ibland är dom bara för söta :D Påvägen hem så vart det massa tok med bilen så jag höll på att bli galen, men efter att farfar kommit med vattenkannan och hem till fränsta för ett bilbyte så var jag påväg igen, mot mitt älskade Ånge :P Haha. Kom hem vid 17.30 eller nå och började julpynta då :) Så igår vart den en sen kväll, fy bubblan. Kom på praktiken idag runt 10 snåret och åkte hem igen 14.. trevligt, NOT!! Men nu är Linda här med mig och vi ska ha en riktig myskväll :D Rickard är nu framme i Stockholm, helt underbart att han tagit sig till SM :)

Tack min älskade vän för att du verkligen finns och att du kom ihåg att idag kan det vara en tuff dag för mig.
Att komma till mig var aldrig ett problem och du finns för mig lika mycket som jag finns för dig!
Tack Linda <3 Jag älskar dig!

Hold me closer, I'm here..

Paula sitter och nöter lite Takida på sin dator och pappa Filip han sitter och spelar poker på sin dator och jag, jag sitter här och skriver blogg på MIN dator ;) Hhaa. Men att säga att vi är datanöärdar vore att ta i ;) Nu ska vi inte vara sån :P Haha. Men vad är det egentligen som händer? Varför kan man inte bara få lite snö? Bara lite, sådär en dm? Så man iaf kan få känna att det börjar bli jul? Ska det inte bara ramla på backen i lämplig tid? Då tycker jag den tiden är här nu ;) Tror att jag och Paula ska kolla på film, vi har varit och hyrt "En shopaholics bekännelser" :P Tror det kan vara en film för oss :D Moahaha.. Fyllkajan hittar vi ikväll på en fest i Alby, på skolan.. :P Skulle åka och hämta han sen, snart hoppas jag då :)

Men nu blir det film tror jag, kanske slumrar till en stund också?

Godnatt då så länge :)

Hubba klubba?

Jag och Rickard, eller mest jag fick för mig att jag och Rickard skulle byta byxor.. Så nu sitter vi, eller ligger i soffan och har varandras byxor :P Jag frågor honom varför och främst hur hans byxor kan vara fuktiga?! :o han tittar på mig och frågar VART byxorna är blöta, och jag kommer på att Mr.R ganska lätt blir varm i knävecken. Då sprang jag efter han ut i trapphuset och tänkte låsa ut han, då han utbrister Hubba Klubba!!

MÅSTE BARA FÅ TILLÄGGA ATT BYXORNA RICKARD HAR PÅ SIG INTE ÄR NÅGRA TAJTA GREJER, UTAN HAN HAR MINA BAGGY JEANS! DOM ÄR LITE STORA, MEN JAG TROR HAN GILLAR DET ;)


Teletubbies..

Rickard kommer på nå tok varje kväll, det slår aldrig fel :P Oftast så är det jag som glömmer bort det till dagen efter, men hur man kan få "epilepsianfall" till "Teletubbies" det är för mig ett stort frågetecken. Jo förresten, Rickard kom hem välbehållen från boxningspasset i Sundsvall igår, sen att dom kom försent till träningen det är ju ingenting han kan svara för ;) Igår så lyste jag på Rickard med vår ficklampa, jag blinkade med lyset och karln utbrister: - Men sluta nu, jag får sån här Teletubbies! Och jag skrattade så jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Men men..

Idag har mamma, pappa och Eddieson varit här och hälsat på :) Tror att dom saknar mig lite :P Jag saknar dom jag också, men det blir ju på ett annat sätt.. Jag försvinner ju från deras hus, och skaffar eget.. För dom "försvinner" jag, medan jag "startar nytt" förstår ni hur jag menar? Men det var riktigt skoj att dom kom.. Eddieson frågade mig när han satte sig i bilen om jag skulle fölla med till hans hus nu.. De var lite jobbigt att höra lillen säga så.. kan förstå att det känns tokigt för han, han är ju van att ha mig hemma och helt plötsligt en dag så är jag ite hemma, och inte dagen efter det, och inte dagen efter det.. Lillen..

När jag kom hem då satte jag mig och slog in lite julklappar, nu är det bara pappa Filips, pappa Martins och broder Emils julklappar som vi inte fått och som inte är inslagna :) Men nu har min älskade lilla filur lagt en cider åt mig på kylning, undra om man ska ta den nu och vänta på Idol :)



Och idag säger vi Hej då till Reza!


Jag vann!!!

jag har budat på en helt oanvänd klänning från tradera och nu har jag nyss vunnit den! Jihooo! :D nu har jag både en julklänningen och en bröllopsklänning, känns bra.. Känns riktigt bra!


JIPPI!! :D

In och ut igen..

Det där kanske lät lite dumt, men det var inte alls så det var menat. Men det är så Rickard har gjort idag, han kom hem från skolan, duschade, åt och stack igen. Nu är busen i Sundsvall och tränar för deras boxningstränare :) Hoppas det går bra för han, han lät hälsa innan han for att han skulle komma hem helt blåslagen, har jag tur så har han tänder och näsa hel när han kommer hem iaf :) Idag är det en sån där konstig dag igen, jag skulle behöva göra hur mycket som helst, men orken finns inte. Jag orkar inte helt enkelt. Jag vet inte om det har att göra med det dystra höstvädret. Det känns som att man inte har viljan eller glädjen att kliva upp, man vill inte dra upp persiennen för det är så sjukt dåligt väder. Bara kallt och ruskigt.. Undra om det är något på tv så jag kan skjuta upp allting annat en stund till?

Jag rapporterar senare om eventuella skador ;)

Man ringer till banken! :P

Igår kväll låg jag och Rickard som vanligt och surrade på och av någon anledning började vi prata om namn på våra eventuella barn om några år. Jag föreslog Charlie, Harry och Wilhelm, men inget gick hem.. rickard står fast vid sitt Erik.. Haha. Sen frågade jag honom vart man skickar in papper om barnet och hans förslag var banken. "Banken har koll, man kan göra allt på banken, man kan få reda på vad man heter, fixa leg, ta ut massa pengar, fast lite snål är dom ju beroende på hur mycket pengar dom har. Men det måste ju vara där man skickar in papper om sina barn?" Och vad ska man göra annat än skratta? Jag förundras dagligen över den mannen ;) Haha. Idag så har jag inte hunnit göra så mkt, jag har mest pratat i telefonen, med alla lärare och med min vfu plats :) Nu är allting nästintill helt klart, jag börjar på måndag redan :) Så jag slipper stressen hela tiden.. Så kan man kanske vara ledig någon dag också.. :) SKÖNT! :D Men nu ska jag gå och duscha ;)

Vi hörs senare :)

Mmmm.. Marabou :)

Idag har det varit en "jag-gör-så-lite-som-möjligt-dag", men jag tycker ändå att tiden har gått ganska fort :) Fick ett riktigt bakslag förut idag och kände bara att jag ville gå och lägga mig, men jag tog mig upp ur det.. Jag insåg att jag skulle laga mat istället och gjorde lite köttfärssås och makaroner :) Det gick hem det också, visst stod carbonaran rätt högt på listan också, men det får bli en annan dag :) I morgon måste jag åter igen ringa massa samtal, jag börjar bli relativt less på att ringa och presentera mig hela tiden.. Och i morgon kommer det ännu mer julklappar, som ska slås in.. Men jag måste köpa etiketter innan jag slår in, annars kan det hända att det blir ett problem på julafton när bröderna får fädernas julklappar, eller något annat tok ;)

Jag har alldeles nyss varit ner på Konsum och köpt lite choklad, har man lite godissug så har man :P Fick Rickard att äta lite också, man får inte så dåligt samvete om båda äter :P Haha..

Men nu ska vi kika på dagens man, löjligare program får man ju leta efter ;) Haha. Känns så patetiskt att man sitter och kollar på ett program där dom hela tiden går efter det yttre. Men vilket program nuförtiden är inte så? Ähh, nu ska vi inte vara sån.. :p Nu börjar det..

Chaooo! :)

Så går det..

Här ska man vara duktig och gå på Boberg och låna böcker men så är inte kvinnan där.. :P Men jag fick ju prata med robin en sväng iaf, sen kom Mr.R så vi gjorde sällskap ner på byn :) Tatueringen mår prima btw ;) Nu har Rickard nyss kommit hem efter sitt träningspass :) Idag fick jag hem några julklappar :) Skoj! :D Jag och rickard ska ha inslagningsdag snart :P Haha.

Funderar på tjockpannkaka, men vet inte om det blir till lunch eller middag? Svår där ;)
Kanske pannkaka nu och pasta carbonara till middag? Då vet jag en som blir överlycklig iaf ;)

Men nu ska jag se om jag kan göra någon nytta ;) Tveksamt :P

Godmorgon allihopa!

Så var man uppe, pigg och glad! Eller ni kan ju låtsas att jag är det :P Nej, fy bubblan vad jag är trött idag :S Sängen lockar, men jag måste ha möte med min grupp :) Gosh, hur ska jag klara av den här dagen? :P Måste upp på skolan sen också, jag ska hämta lite böcker, sen måste jag ringa kvinnan som har hand om min praktik :) Nu har jag äntligen fått det klart ! :D  Men nu ska jag hämta mitt kaffe, sen in på möte i adobe :)

Tata!

"- House of pain? Där använder man morakniv och motorolja!" :D

Tror att ni alla kan lista ut vilket geni det är som har fått fram den meningen :P Om det inte är vår kära Rickard Rindemark :) Meningen kommer från samtalet med tatueraren då hon berättar att i Stockholm finns det en studio som heter just "House of pain", då kläcker rickard den brilijanta kommentaren ;) Och jag fick hålla mig för skratt, kunde ju inte gärna skratta då kvinnan tatuerade mig :P Idag så har vi haft möte med klassen, eller min grupp iaf :) Skönt att prata med dom igen :) det har inte hänt så mkt mer än att jag har tatuerat mig idag om jag ska vara ärlig :) Men i morgon tror jag att jag ska städa lite :) Nu börjar Rickard med sina sjuka funderingar igen, tror jag måste försöka lyssna vad det är han vill komma fram till :p Kanske han gör en tespecial åt mig också, med lite tur och flört så ;)


Mamma, min älskade Mamma. Du finns alltid med mig, i allt jag gör, varje sekund. jag älskar dig! <3

Nu börjar jag bli nervös :P

Och för er alla som läste min blogg igår men som inte riktigt kunde klura ut "pip-meddelandet" så kan jag meddela till er att i morgon är det jag som tatuerar mig :D Tror själv att det kommer bli riktigt bra :) Rickard tror också det , jag frågar han ungefär var 5:e minut ;) Haha.

Idag har jag lyckats köpa julklappar åt nästan alla 12.. Det är inte helt enkelt att klura ut vad man ska hitta på åt 2 pappor, 2 mammor, 3 bröder och 5 systrar :P Men jag tror att vi lyckades ganska bra, jag är nog mest nöjd med fädernas presenter tror jag, tror inte riktigt att dom tror att jag ens ska veta vad det är.. Men det vet jag :D haha. Nu kan ni klura på den ett tag pappa Martin och pappa Filip :D Moahahaha. jag tror att mamma Camilla och mamma Mia kommer få precis vad dom behöver, helt underbara prylar, men nu ska vi inte prata mer om det :P

Idag var det stuvade makaroner och köttbullar som stod på matsedeln, det vart gott :) Rickard är så tacksam över min mat :) Det är roligt att laga mat då :)

Snart drar han iväg på boxningen, dom ska tydligen till sundsvall och träna på torsdag :) Roligt för dom! :D Träffade Mohammed på Konsum förra veckan och han hade bara bra saker att säga om Rickard, han verkade ha hela "boxningspaketet" enligt honom :) Tror jag ska sätta mig och plugga en stund när Rickard går och tränar, vi har ju trots allt möte i morgon bitti :) Sen så tycker jag det är ganska intressant att läsa i den här kursen, mycket diagnosläsande och bemötade, sånt tycker jag är skoj :D

Men nu har jag inte riktigt tid med er.. Inte för att jag har något vettigare att göra utan bara för att jag inte har mer att skriva ;)

Jag är så nervös så det killar i magen :D



Kärlek, Tillit och Respekt. Du förtjänar allt av mig!
Rickard Rindemark <3<3<3

Tamponger, i näsan ! :P

Rickard har nu kommit med ett nytt smeknamn på mig. Nu går jag under Pill-Bea :p jag tror inte att jag tänker på att jag pillar, så nu har det kommit till den punkt då Rickard säger "men Bea nu pillar du igen, märker du det?" och jag bara skrattar :P Att pilla Rickard i näsan och öronen tycker jag är roligt eftersom han i början vart ganska brydd över att det helt plötsligt var ett finger där :P Men nu är det inte lika underhållande längre, men jag fortsätter ;) Inatt när Rickard kom hem så påstår han att jag gick över gränsen. Jag skulle som vaanligt pilla, och lyckades klösa han lite lätt bara på "väggen" i näsan, så karln börjar blöda näsblod. Jag skulle vara snäll och hämta papper eftersom det var jag som klöste han. Men så kom jag på att han kan ha en tampong i näsan , och att det skulle se helroligt ut om den svällde. Dock var det ju ingen syndaflod som kom ut utan det vara bara lite granna :P Men det hade varit en helskojig syn ;) Moahaha. Idag har vi varit och tvättat, eller vi tvättar fortfarande :) Sen har vi varit till *pip*, så på *pip* kl. *pip* ska jag äntligen *pip*! :D


Hörs senare people! :D


Så var det lördag :)

Igår vart jag alldeles brydd, det ska erkännas. och när jag blir brydd, då är ungefär hela världen i slående chock :P Dom ringde nämligen mig från Coop i T-hammar och undrade om jag inte kunde komma och jobba igår och idag :D Härligt värre!! :D Det bringar ju lite extrapengar till vår lilla kassa :) Så det var bara att sätta sig på buss/tåg några minuter (30 är väl några? Beror kanske på vad man jämför med ;) ) och sen jobba några timmar :) Sa till dom att det bara är att ringa om dom behöver ut mig fler ggr :) Hoppas dom ringer :) sen så vart det lite mys igår, Jack var här hos Rickard när jag kom hem så vi kollade på Idol och så. Idag ringer klockan 7.45 och på tal om det så drömde jag att jag gifte mig inatt, med han Calle i Festivalfilmen, fast han hade längre hår :p Fast jag verkar ha tvivlat, eftersom jag hela tiden sprang ifrån han inproviserade vigsel :P Haha! Helt brydd var jag när jag vaknade så jag vart bara tvungen att väcka Rickard :P Klev motvilligt upp, fönstret hade varit öppet i natt så det var verkligen ISkallt i hela lägenheten :s Jag stängde in mig på toaletten och gjorde mig i ordning :) For på jobbet, jobbade, for hem.. Sen så for vi till Momma och åt mat, hur mycket mat som helst fanns det! :D Haha! Träffade kusin Simon och hans mamma Malla, sen kom deras bror också, alltså Mias och Mallas.. Snacka om att vara lik Mikael Persbrandt!! OMG!! ;) Hade min kära mor varit i livet hade hon garanterat dreglat eftersom han hade en liten (läs gigantisk) förälskelse i han ;) Alltså Persbrandt :P Sen så vart vi hemskjutsade till Ånge av herr Persbrandt/Källman ;) Så nu sitter jag här hemma, Rickard har gått till Magnus och funderar lite på vad jag ska ta och hitta på :) Kanske man ska kolla nån film eller nå? Det återstår att ta reda på :)


Godkväll världen !! :D

Stackars..

Idag när prinsen kom hem så såg han inte pigg ut någonstans. Behövde inte ens känna på pannan innan jag insåg att han har feber och hostar nå fruktansvärt :S Tvingade han att lägga sig och vila på soffan medan jag gjorde maten så han somnade och sov en bra stund, runt en timme. Sen fick han ta alvedon och sen diskade jag medan han duschade :) Magen var hungrig så han åt lite och nu har jag sövt ner han på soffan. Jag kollade på tv och han tvärslocknade ;) Så nu jag han sovit runt en timme och jag hoppas han sover en stund till :) Kanske han blir piggare :) Men inte är han lugn även fast han sover, har fått mig några smällar nu bara på en liten stund, undrar om han drömmer eller om det bara är musklerna? :P

Ja ja.. Jag VET att han är 18 år, men dom blir ju som små barn när dom blir sjuka. Så små, sköra och ynkliga..
Nu ska jag göra mig en kopp te och dricka här på soffkanten (sjuklingen tar upp hela soffan) och vänta på att han vaknar :) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :) Plugga lite kanske? :)

Vi hörs! :D


Så var det morgon/förmiddag :)

Rickard börjar nu få in knicksen på hur han ska kunna kliva upp på morgonen utan att han väcker mig :D Fast om det är negativt eller positivt, det har jag inte en aning om ;) Idag häll jag nämligen på att försova mig :) Skulle börja mötet 9.30 och nu är vi klara :) Sen så ska jag sitta i handledning mellan 15-16 tror jag :) Det blir sen middag i familjen Lundh/Rindemark idag :) Undra vad det var vi skulle äta nu då, jag och Rickard pratade ju om det igår, men vad var det? :o Tror jag måste skriva ett sms och fråga ;) Kanske man måste springa på affären och fixa lite smått? :) Men först ska jag städa tror jag, har inte riktigt bestämt mig, men jag TROR att jag ska det :)

Hörs vi senare?

GREAT! :D

Goddagens :)

Dagens inlägg är helt tillägnat Jan Filipsson, som tycker att jag borde uppdatera och som väntar spänt på varje inlägg i min blogg :D

Idag har jag haft en sån där dag igen, då jag har gjort hur mycket som helst trots att det av slutet av dagen inte känns som att jag gjort nånting. Men jag antar att man kanske har såna dagar ibland? :P Jag har iaf lyckats med att byta vårdcentral OCH bokat tid för ett pissprov och det var mycket riktigt urinvägsinfektion, precis som jag befarade .. :( Men vilken underbar läkare jag hade! :D Han såg mina utslag på händerna och började genast ifrågasätta dom och skrev ut preparat som han trodde skulle hjälpa mig, och bara efter några timmar så märker jag resultat :) SKÖNT!! :D Sen så har jag fruktansvärt ont i ryggen nu, och det beror mest på ryggen tror jag, men rickard propsar på att det är något fel och att jag borde kolla upp det :P Och det märkte läkaren också, att jag gick konstigt.. Så han frågade om jag hade problem med ryggen så jag berättade att jag haft problem till och från med ryggen och att jag får "låsningar" och att jag knäcker kotor "på plats".. Har man gjort det några år så tycker man inte att det är speciellt konstigt.. Sen så har jag faktiskt haft besök idag av Linda :) Mycket trevligt, hon hade ärenden på byn så vi skildes åt och sedan möttes vi upp på apoteket där jag skulle hämta ut alla mina kurer ;) haha! Så nu ska jag behandlas för hela kroppen tror jag ;) Men lika bra är väl det så det blir någon lösning på allt? :) Sen så har allt ordnat sig med min praktikplats också, eller nästan ;) Jag vet bara inte vart jag ska vara :D Skönt! :D Men nu tror jag att jag ska ta och bädda upp sängen och mysa ner med Rickardson och kolla på tv, en helt vanlig kväll alltså :D


Funderar seriöst på att göra en tatuering nu, jag behöver det.. Min älskade Mamma <3

HÄR SKA DET EGENTLIGEN VARA EN BILD PÅ JAN FILIPSSON I SIN GULLIGA MÖSSA, MEN HAN HADE INTE DEN KVAR PÅ FACEBOOK. SÅ JAG VILLE BARA UPPMÄRKSAMMA ER ALLA PÅ VARFÖR DET INTE ÄR EN BILD IDAG! :D Moahahaha ;)

Idag har jag gjort mkt : )

Huvva, jag vet itne ens vart jag ska börja :P Haha. Så mkt har jag gjort idag :) Började vid halv 10 att ringa runt till olika försäkringsbolag för att kolla om Mamma varit medlem någonstans, och det var inte det lättaste måste jag säga.. Herregud vad många bolag det finns i Sverige :P Haha. Sen var jag till banken och betalade ÄNTLIGEN Mammas begravningsräkning (bättre sent än aldrig, eller vad är det man säger? ;) ) Sen så var jag upp på skolan till Rickardson och busade :) Fast jag var ju självklart där mest för att låna böcker ;) Haha. och jag gjorde några fynd till kursen som vi nu ska läsa :) Det är nu i kursen vi ska börja diagnostisera, eller hur man ska säga, det känns upplyftande :) Sen så kanske det lönade sig att skriva till ett högt höns på Umeå Universitet, lärarna verkar nu ha tagit sig i kragen för att ordna platser till oss. Istället för att vi- elever ska ordna det helt själv såhär 3 veckor innan den ska börja .. Har nog aldrig , eller jo det har jag.. Men jag kände mig bra nog ynklig när jag fick veta att vi skulle ordna platsen själv :S I övrigt så har Rickard laddat ner massa roliga spel åt mig till datorn, fast det är spelen som finns till Super Nintendo, hur nu det än hänger ihop.. Jag struntar i det och spelar i stället ;) Men som det ä'r känt i Lundh's släkte så står inte temperament på lista över bra saker, trodde ett tag att jag ville slå sönder tangentbordet ;)  Haha. Mia var här idag och hälsade på, trevligt trevligt :)

Men nu blir det Raw comedy på 5:an, kolla ni också :D

Hörs hej! :)

Hejsan Hoppsan! :)

Så har man varit hemma i några dagar och nu inser man hur skönt det verkligen är att vara hemma :) Jag tycker verkligen om att läsa på distans :) Man hinner med så mkt på dagarna trots att plugget tar sin tid :) Idag på självaste farsdag så har jag och Rickard tvättat som nå tokar, jag har nyss kommit upp med det sista så det är skönt :) Nu kan man bara ta det lugnt! :D Underbart :) Ikväll blir det Filip och Fredrik tror jag, eller jag VET! Rickard vill ju se det så jag får väl ge efter :P Haha. Men nu ska jag ta och greja lite småsaker :)

Men hör gärna av er, jag finns ju bara ett samtal bort :)

Carpe Diem..

Men allt känns bara så.. sååå.. näee..

Nu är jag framme i Skellefteå och har redan hunnit hunnit sova här en natt, men allt känns så konstigt. Har ni någongång fått känslan av att ni inte är er själva? Ni vet att ni heter vad ni heter och är den ni är, men ni känner inte igen er själva.. Som att ni vore två olika individer.. Jag vill vara själv, men känner mig ensam. Hur nu detta går ihop.. Vet inte om jag kan säga att jag gillar "den nya" eller inte.. Hmm.. Alla som läser psykiatrisk omvårdnad och läser detta kommer försöka analysera mig och fastställa diagnos.. ;) Men det nöjet ger jag dom, säg till n'r ni kommit på det bara, så man iaf kan få veta vad man lider av.

Idag var det en helt onödig dag i skolan och jag känner att jag lika gärna hade kunnat vare hemma, alltså hemma.. Lägenheten, Ånge, Hemma :) men det är bara att ta nya tag antar jag. I morgon ska vi ha seminarier, HLR och sen vara på sjukhuset. Bara tanken på ett sjukhus skrämmer mig.. Jag vill inte in!! Men det är en senare historia antar jag. Det problemet är i morgon. Positivt tänkande, eller psykologiskt tänkande, det är nog lite som man vill det där antar jag.. Men nu känner jag att jag börjar bli jobbig mot mig själv, positiv var det ja´.. Heja..


Min älskade Mamma, du finns med mig varje sekund. Jag saknar dig så oerhört och skulle göra vad som helst för att få vara med dig igen, höra din röst, skoja med dig, få ta på dig. Känna din hud mot min. Gemenskapen mellan mor och dotter. Jag älskar dig, har alltid gjort, kommer alltid göra!

"I livets alla skeden förblir hon dock densamma.
Min alldeles unika högt älskade Mamma"

Mr.R, I miss you with all my heart <3




RSS 2.0