Tjena Hej :P

Igår så var man till alby och myste på med familjen Rindemark/Filipsson :) Vart bjuden på tacos och tog Docka ut på en ridtur :) Det var härligt att komma ut i skog och mark med henne :) Hon har fruktansvärt mycket spring i benen och vill knappt skritta och i galoppen undrar man om benen verkligen hinner med henne, men det finns inte en tanke i världen på att stanna ;) Haha. Sen kom jag och Mr.R hem där på kvällkvisten runt 6 eller nå :P Tog det lugnt och jag satte mig en stund med skolan :)

Idag så var det uppstigning vid 9 för en i vår lilla familj och den andre filuren låg och drog sig fram mot 9.45 vilket var tidigt för den att stiga upp iaf :P Ni kanske ganska lätt kan lista ut vem som är vem? :P haha. Sen så gjorde vi en storstädning sådär tidigt på morgonen och vid 11.00 kom mina två äldsta bröder Emil och Edwin hit :) Kollade på en film och käkade lite lunch och sen bar det av till ishallen, dom skulle dit och lattja lite eftersom det är nån som grej när det är lov eller nå, jag har inte en aning :P Sen så bär det av mot Fränsta i kväll, eller senare på eftermiddagen :) Jag ska vara barnvakt och sen så kommer Mr.R i kväll efter boxningen :) Lovely <3 Men nu har jag i´nte tid med det här nå mer, jag måste koka kaffe och sätta mig en stund med skolan :)


Have a nice day :D

Here is your broken character, the one left of heaven..

Så har det gått ännu fler dagar i mitt lilla liv, ett liv fyllt av kärlek, nöje och lycka :) Varje dag är det nya bus och nytt tok som Mr.R har att skratta åt, eller så är det jag som skrattar åt den token :P Haha. Men varje dag är också en kamp, man försöker hitta någonting varje dag att hålla fast vid och försätta tankarna i eftersom varje dag är oerhört jobbig. Idag är det 5 månader sedan min Mamma lämnade mig. Det hugger i hjärtat bara jag tänker på det, det gör så ont. En del av mig är borta och jag försöker bygga upp den, eller iaf få den att inte göra så ont varje dag. Min älskade Mamma..

Varje dag ställer jag mig frågan "Varför?"
En fråga jag aldrig kommer att få svar på men som för alltid kommer att leva kvar inom mig.
Varför försvann min Mamma ifrån mig?!

Min lilla älskade Mamma..


Fånga dagen, i morgon kan det vara försent.




Min gopropp som jag tycker så mycket om <3

Trött :)

Igår var en innehållsrik dag.. hmm.. NOT!! :P Satt med skolan som vanligt och fick faktiskt en av alla miljoner uppgifter klara :) Det var skönt måste jag säga :) Sen lyckades Astrid på något sätt få med mig på innebandyträning ;) Inte för att jag var speciellt svårövertalad :P Men men.. Tyvärr så ville inte mina knän vara med lika mycket som jag ville, och jag klev av. Antar att man får bygga upp det där eftersom :) Får se om jag går på fler träningar .. Sen så följde Astrid med hem hit och kollade film, Transformers ville barnen se ;) Haha. Rickard har velat se den ett tag och Astrid ville också det :P Men när jag insåg att filmen var 3 timmar lång så trodde jag att jag skulle svimma :P Alltså hur kan man vilja se en film om robotar + att den är 3 timmar lång?! ;) Haha. Vart sen sömn inatt, men lika pigg är jag ändå ;) Men nu ska jag göra nå vettigt :)

Hörshej :)

Så var veckan slut igen..

Helgen har varit hellugn och jag och Rickardson har bara varit hemma och myst :) I fredags var ju som sagt Astrid här med oss och kikade Idol och busade som vanligt :P Och igår var jag och Mr.R bara hemma och myste och kollade film :) Mysfaktorn var hög och det var så skönt att bara vara hemma utan att jag sprang runt som en galning och plockade med massa olika saker :P Idag var jag och kollade på innebandy och träffade massa goungar där :) Helroligt var det :) Sen så bar det av hemåt och jag gjorde pasta carbonara åt mig och Mr.R och det var lika omtyckt som vanligt :P Igår så bjöds det på morotsstuvning, korv och potatis på centraltorget 4a ;) Och det var också väldigt omtyckt. Sen jag har jag mest sprungit i trappor idag tycker jag, vi har tvättstugan idag och det är ju lika roligt som vanligt .. ;) Men det är skönt när det är gjort :)

Jag insåg förut idag att jag inte vill ha julafton, jag vill inte behöva fira jul utan min mamma. Utan att hon finns där. Kommer med sin taxi och vi måste specialanpassa bordet för att rullstolen ska få plats, hjälpa henne med det hon behöver hjälp med, skjutsa ut henne så hon får röka och tillsist ge henne den varma "Jag-älskar-dig-Mamma-hoppas-du-haft-en-bra-julafton-kramen" den varma kramen och sen stå ute och vänta med henne när hon rullas in med rullstolen i taxin. Jag kommer verkligen sakna min Mamma lite extra mkt den dagen, lite mer än alla andra dagar och jag vill inte ens tänka på hur stor saknaden kommer att vara då.

Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går Mamma, men jag försöker ta varje dag som den kommer. Annars skulle jag aldrig orka med saknaden efter dig. Den djupa, hårda, starka saknaden, som sliter mitt hjärta itu varje gång.

Jag älskar dig<3<3<3

"Mi amado Madre"


Idol fast mest prat.

Mamma Camilla, Eddieson och Jonas var här och hlsade på oss förut, det var trevligt :) Eddie åt syrrans sockekaka som smakade "Smaskigt!" och så hade han "färnis" i saften. Stjärnisen tyckte han tydligen mycket om ;) Haha. Sen så var jag en sväng på affären och sen lyckades jag av en slump få hit Astrid :) Trevligt värre :D  Så nu sitter man är som ett pucko med 2 större puckon bredvid sig. Under Idol så har jag knappt fått höra en enda av dom, eftersom Rickard och Astrid mest pratat med varandra och sen efter Idol så har dom plågat mig med sin VÄRDELÖSA (oftast) musiksmak och jag har försökt få dom på andra tankar genom att spela "Miss you Miss Belinda" ;) Dock lyckades jag inte så bra, undra varför ;) haha. Men nu ska jag återgå till musiken och en kopp te :)


Du sköna böna, jag är åter i morgon :D


Helg :)

Så var det äntligen helg :) Jag ska läsa lite mer tänkte jag, men det får bli senare eller i morgon :) På måndag är det möte igen med brudarna :) Jag var iväg på bibblan idag för jag tänkte att det var lättare att sitta där än hemma, man kan ju inte stöka med så mkt på biblioteket ;) Haha. Men då så kommer ju lilla Frida och livar upp min vardag :) Så pluggandet var ju lite att glömma när man var med henne, mn det vart en lång härlig pratstund, fika på Konsum och pinsamt prat xD Men jag gjorde hellre det än att jag pluggade. Det var så roligt att se henne :) Det var länge sen sist och jag tror att jag undermedvetet har saknat henne. Men nu ska jag plugga lite innan busen kommer hem och mamma Camilla skulle komma på besök senare :)



Frida Walker en helt vanlig dag i tarmen :D

Sångfågeln :)

Jag vet inte varför men jag vill bara sjunga hela tiden :) Sjunger nu också när jag sitter här och skriver :) Idag har jag varit duktig och suttit med skolan, igen :P haha. Linda kom och hälsade på mig idag :) Det känns så skönt att jag äntligen hittat tillbaka till några av mina närmaste vänner igen, Maja, Linda, Marina, Jenny :) Och Astrid är i Stockholm och firar sin storebror Daniel och på något jättekonstigt sätt så saknar jag henne även fast jag inte träffar henne speciellt ofta nu heller. Vi lyckas ju aldrig tajma varandra en helt vanlig dag heller :P Sen skulle vi ju börja med en fika en gång i veckan men det gick ju i stöpet innan det ens hann börja :P haha. Idag har jag faktiskt varit och köpt blommor och krukor :) Jag tycker att det blir så hemtrevligt när man har blommor. Sen har jag åter igen kommit in i en liten städmani :D Jag tycker inte om att det är stökigt, och tycker att jag plockar hela tiden. Klarar verklgen inte av att disken står utan jag måste diska. Men det finns väl en charm med det också ;) haha. Nu ska jag sätta mig med skolan en stund igen, om en halvtimme börjar Inlåst på 4:an och det vill man ju bara inte missa :P Hellan ringde förut förresten, det är alltid lika mysigt att prata med henne. Man kan prata om allt, vara allvarlig, skratta, gråta, det är helt fritt att reagera som man vill :)



See yaa ;)  

En mysig kväll :)

Igår så var jag iväg till Alby en sväng och red på Docka, men stackarn var ju oskodd så hon kanade ju flera ggr. Men jag ska göra ett nytt försök idag, tror att isen kan vara borta eller att man hittar en skogsväg att rida in på :) Igår var Maja här hos mig och Rickard och hälsade på :) Bjöd henne och Rickard på Beas specialköttfärssås och dom älskade den båda två ;) Hhaa. Sen så kollade vi på 2 filmer igår och dipade lite chips och gurka :) En riktig myskväll med andra ord :D Var skönt att hon var här :) Nu har Jonas nyss gått och jag sitter här och lyssnar på musik för fulla muggar :)

Idag saknar jag Mamma mer än allt. Jag saknar henne varje dag, varje stund. Men det är inte lika påtagligt varje dag. Men idag gör det ont, hjärtat skriker efter att få höra hennes röst igen, få vara i hennes närhet. Kunna ringa när man bara behöver någon som lyssnar. Min älskade Mamma. Var tiden verkligen inne för dig? Var det verkligen meningen? Jag vill att du ska komma tillbaka till mig, få allt att bli bra igen. Kom tillbaka Mamma, var här med mig.. 
  
              

              Rickard Rindemark (L) Beatrice Lundh



                                                 
             
        (Ngn som ser ngt som inte stämmer? :P )                              

Ännu en dag har vaknat.

Och jag har också klivit upp ;) Haha. Men det känns faktiskt riktigt skönt att Rickard måste upp på skolan varje dag :) Då komme rjag också upp :D Härligt :) Då har man hela dagen framför sig, för att filura och så :) Idag kommer Maja till mig!! Jag är så glad och ser verkligen fram emot det :) Men jag ska iväg och rida Docka också innan hon kommer tänkte jag :) Paula är världens gulligaste tjej som lånar ut sin häst för att jag vill rida :) Har man inte tur så säg? ;) Men nu måste jag kanske plugga? :o Men vi hörs kanske i kväll? :P


Recovery :)

Nu mår man lite bättre efter att man sprungit som en galning i trapporna hela dagen eftersom man har tvättid :) Mådde lite illa i morse och kände huvudvärken, men nu så verkar det var på rätt köl igen. Idag så bjöd jag Mr.R på potatisstuvning och isterband och han tyckte faktiskt om det :) Han hade aldrig ätit det förut sa han, så nästa rätt att experimentera med får bli paltbröd, vitsås och fläsk, får vi se om busen tycker om det också :) Maja skrev förut att hon kanske inte skulle kunan komma i morgon, det berodde på om hon fick ledigt eller inte. Men hon skulle höra av sig nu på kvällen så skulle jag få veta :) Hoppas att hon kan :) Jag vill ju att hon ska komma upp och leka med mig :) Man träffas ju inte så ofta trots allt.. Pratat med Marina och hon ska komma hem helgen runt 23/10 och hon ville också komma upp och busa med mig i lägenheten. Ska köra ut Rickard då tror jag ;) Haha. Han får gå till någon kompis och umgås han också :P Är man inte för underbar? ;) Men nu så ska jag springa ner till tvättstugan ännu en gång.. Men nu är det inte mkt kvar därnere :)


Toodls people :)


Hemmadag :D

Idag blir det en rejäl tvätt, städ och kurera sig dag. Mår som en kossa men jag får göra det bästa som går ;) Måste sätta mig med skolan också :) Men det blir säkert inga problem, har ju jordens underbaraste grupp att jobba med :) Men nu är det bäst att jag sätter igång :)

Varför gör det så ont?

Idag när vi var påväg hem ifrån Stensjörans så lyssnade vi på radion och Martin Stenmarks nyaste låt spelades, 1000 nålar. Har ni inte hört den så lyssna på den. Vad man än har i hjärnan, eller det mesta i allafall kan reflekteras i den låten. Jag tänkte såklart på min lilla ängel däruppe och tårarna var nära. Men jag slog av och lyssnade på låten nu ikväll när jag kom hem och tårarna rann som aldrig förr. Allt man vill säga och allt man vill att mamma ska göra i gen det kommer tillbaka i den låten. Rickard fanns ju där vid min sida och trästade och fick allt att kännas bättre igen, som vanligt. Nu känns allt lite bättre och jag vet att han står där vid min sida då jag inte orkar. Men varfö gör det ändå så ont? Jag vill ju inte att det ska vara såhär jobbigt, jag vill komma ihåg mamma för den hon var och minnas allt det bra. Men saknaden och sorgen tar många gånger överhanden och det känns som att jag faller. Tappar fästet från marken och faller hejdlöst tills någon tar emot mig och tröstar och lindrar.
Min mamma finns inte längre här med mig och det är något jag måste börja acceptera snart, annars kommer det komma till mig som en hård smäll i magen. En smäll som slår mig till marken och gör att jag inte orkar ta mig upp. Men det gör så ont, så fruktansvärt ont.

Ta vara på era föräldrar, syskon, släkt och vänner och låt dem få veta att de är värdefulla för just dig, berätta ofta för dem hur mycket ni tycker om dem. Det kommer en dag då ni kommer att ångra er, allt ni gjort och inte gjort och alla ord ni velat säga. Tro mig, jag vet..



Fånga dagen och lev den som den vore din sista, i morgon kan det vara försent.

Så var det tisdag.

Veckorna går fortfarande jättefort :) Och då ska vi inte prata om hur fort dagarna går, jag tycker knappt jag hinner kliva upp på dagarna innan jag ska gå och lägga mig igen :) Idag fyller eddieson år så jag och Rickard ska iväg till Fränsta senare idag. Men nu ska jag göra massa nytta innan vi ska träffas med klassen senare :) Jag ska börja med att ta mig en kopp kaffe :D Sen så ringde jag ju till Sekvencia igår, kände att jag var så irriterad så jag nästan klättrade på väggarna. och deras kundtjänst svarade mig att det skulle komma ett mail efter kl. 16 igår. och mailet har fortfarande inte kommi! Är det en sak som är säker så är det att jag aldrig någonsin igen tänker beställa någonting från det företaget, klarar inte ens av att stå för sina avtal och garantier.
Är dock rejält sugen på att köpa mig Zumbafitness :D Camilla tipsade om det i helgen och sen så såg jag reklamen i morse :) Ser så roligt ut att dansa, och jag som älskar det :D Till helgen blir det Stensjöarna mellan fre-sön med Rickard, Magnus och Linnea :) Ska bli mysigt att få komma bort ett tag och tydligen så finns det inte någon mottagning där heller :) Avkopplande :D

Men just ja, kaffe var det :)



      

Senare folket :D

Helgen :)

I fredags så var jag och Mr.R bara hemma och tog det lugnt, kollade Idol och så :) Helt skandalöst att Jon inte gick vidare! Någon mer än jag som har funderat på det? :o I lördags så var Magnus här med Rickard och jag gick iväg till Camilla för att mysa lite med tjejerna :D Igår så var jag till Sundsvall med mamma, moster och Rickard :) Passade på att handla lite sånt som man handlar när man är till stan ;) Haha. Tror Rickard hade roligt med oss tre damer, trots att han fick stoppa mig från inköp hela dagen ;) Det han faktiskt tillät var att jag köpte en stock snus ;) Men annars var det han som köpte saker till sig själv, insåg det senare när vi kommit hem :) Att jag inte köpt en enda grej som bara är till mig :P Men Mr.R han passade på han ;) Hahha. Sen så har jag hunnit bli ganska rejält irriterad på företaget sekvencia. Jag beställde min telefon 27/9 och har ännu inte fått den. På hemsidan står det att varan packaas och levereras dagen efter eller nästkommande dag. Men Bullshit!! Är ganska rejält irriterad, ska se runt tolv om jag får en sms-avi, annars tror jag att mitt lilla huör ska få vakna och jag ska ringa Sekvencia och fråga vad de egentligen håller på med.. Gaaaaaaaaaaaaaaah !!

På återseende :)

RSS 2.0