Sammanfattning :)

Så har det varit jul och hela fadderullan :P Man har fått paket, blivit jätteglad, träffat massa släktingar, pratat om vad som hänt sedan man träffats sist, förätit sig på julskinka och varit ute på mittis på juldagen. Jag hade en jättebra julafton, jag for ner till familjen den 23 och sov över där till julafton :) Umgicks med alla i familjen, drack glögg, slog in paket och massa mys med pojkarna :) På julafton fick jag med mig 2 tomtenissar upp till Alby när jag skulle hämta min älskade buse och Rebecka :) Skjutsade Rebecka till Agge och tog med mig busen hem :) Hade en mysig julafton och dagen efter bar det av hemåt, han bara hem, byta lite grejer och sen for vi till Alby för julmys där :) Hade en helmysig dag med massa Rockband spelningar ;) Haha. Sen bar det av på förfest till Camilla och flickorna :) Igår var jag på mellandagsrea med Paula och Marina, handlade massa fina saker :) Det var skoj :) och idag har jag bara tagit det lugnt, laddar mentalt för att börja med en uppsats som jag måste göra.. Heja! Eller inte :P Haha. I morgon blir det Sundsvall igen, med svärföräldrarna, Paula, Rebecka och Rickard :) Jag och Rickard ska kolla på en ny soffa som vi har hittat :D Men nu har jag inte tid längre :P Hhaa. Ska koka en kopp kaffe och tvinga i Rickard en kopp te tror jag :D Hörs senare :)

Dan före julafton :)

Så var det 23 december 2009 och snart är året slut :) Kan inte sluta förundras över allt som faktiskt har hänt under året. Roliga saker men lika väl väldigt tråkiga saker. Men jag är ändå nöjd, jag har åstadkommit mer under detta år än vad jag någonsin har gjort. Också på gott och ont. Jag har tagit tag i saker som man som 19-åring inte ska behöva göra. Men samtidigt har jag gjort saker som man ska göra som 19-åring. Jag miste min mamma och måste bearbeta det, samtidigt som jag tog studenten och började på universitet. Träffade världens underbaraste kille och flyttade ilag med honom redan efter 3 veckor, men mår ändå bättre än jag någonsin hade kunnat tänka mig. Tror han är lika bra för mig som jag är för han. Trots att vi är så olika så är vi lika, vi kompletterar varandra. Jag har så många minnen av alla under detta år, det skulle ta så lång tid att rabbla upp allt. Jag har trots allt en familj, en familj som älskar mig för den jag är och som är stolt över mig, att jag är stark och klarar mig över etapper som kanske få skulle göra. Jag har en pojkvän som älskar mig över allt annat och en svärfamilj som är helt underbar. Trots allt som hänt under det här året som gått har jag växt som person och individ, lärt mig att saker få ta tid, man får gråta. Men samtidigt får man vara glad, man får må bra och fortsätta försöka.

Man får verkligen det!
Ingen annan än du kan berätta för dig hur du mår och hur du ska må.
Det är helt upp till dig.
Hela ditt liv är upp till dig, bara dig..



Rickard Rindemark, du är allt för mig min älskade <3

To where you are..

Who can say for certain
Maybe you’re still here?
I feel you all around me
Your memories so clear
Deep in the stillness
I can hear you speak
You’re still an inspiration
Can it be?

That you are mine
Forever love
And you are watching over me
From up above.

Chorus:
Fly me up to where you are
Beyond the distant star
I wish upon tonight
To see you smile
If only for a while
To know you’re there
A breath away's not far to where you are.

Are you gently sleeping
Here inside my dream?
And isn’t faith believing
All power can't be seen

As my heart holds you
Just one beat away
I cherish all you gave me
Everyday

Cause you are mine
Forever love
Watching me
From up above

And I believe
That angels breathe
and that love will live on
And never leave


Chorus:
Fly me up to where you are
Beyond the distant star
I wish upon tonight
To see you smile
If only for a while
To know you’re there
A breath away's not far to where you are.

I know you're there
A breath away's not far to where you are



Jag hade inte i mina vildaste tankar trott att det skulle vara så jobbigt som det är nu.
Men det är kanske som dom säger "Det första är alltid värst" och dom har så rätt.
Nu ska jag fira min första jul utan mamma och det kommer vara så konstigt.
Jag vill inte, jag vill inte vakna på julafton för att på riktigt inse att hon inte kommer att komma.
Vill inte att dagen ska fortlöpa för att ännu en gång där vid tre snåret inse att hon inte kommer.
Vill inte öppna julklapparna för att inse att jag inte kan tacka mamma.
Kan inte ge henne alla kramar som jag brukar ge henne.
Kan inte följa med henne ut när hon ska röka.
Kan inte göra nånting med henne längre, inte ens se henne, inte röra henne, inte höra hennes röst.
Jag vill att hon ska komma tillbaka till mig, vara här med mig.
Jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara med henne igen.
Det gör så ont att bara tänka på det.

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA! <3


Men nu har det ju gått flera dagar igen.. Åhh.. Skärpning!!

Men idag var det ju inte så jättelänge sen jag skrev :P Nästan bara en vecka  Men vad har jag då haft för mig den senaste veckan? Hmm.. Jag har ju varit på min VFU-praktik :) Gjorde min sista dag där i fredags  Skönt, men jag kommer ändå sakna hela bygget, ha någonstans att komma varje dag och inte bara sitta hemma.. Träffa massa olika intressanta människor  DET kommer jag att sakna! I fredags så stannade jag kvar i Sundsvall och skulle ta tåget hem och springer på Paula och Rebecka, och hej och hå vad mycket roligare det vart att handla lite :) Sen hade vi skitkul på tåget hem, Rebecka och Paula kan ju prata om vad som helst när som helst och sen så var det nå roliga människor som kom och sjöng för oss  Jag kunde inte hålla mig så jag satt och skrattade hela tiden! Sen så var det en kille som Paula kände på tåget och efter dom sagt det vanliga "Hej, hur är det?" "Bara bra, med dig då?" Så kläcker Paula ur sig "Vad fin du är i håret" och det lät som jordens dåligaste raggningsreplik :D Och jag börjar asgarva.. Sen var jag ut en sväng i fredags med Camilla och Teroress (vet inte hur hon vill att det stavas) ;)

Men nu måste jag greja lite :P Vi hörs senare idag..


Tröttare än någonsin :s

Nu börjar kroppen verkligen känna av lite sömn och uppstigningar 04.30 på morgonen. Men nu är det ju trots allt sista veckan så jag biter ihop  Idag har jag iaf fått min plånbok som jag har beställt, jag vart helnöjd över den, min älskade goboll ville ge den i present till mig :) Har man inte tur så säg? Haft en lugn dag idag på "jobbet", haha.. Inte alls gjort speciellt mycket :) Sen bar det av hemåt och sen har jag bara varit med mitt gotroll. Nu har han nyss kommite hem från träningen :D snart blir det sängen och sova :D SKÖNT!!'



Ett budskap jag hittade på jobbet :)

Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål,
måste jag först finna henne där hon är och börja just där.

Den som inte kan det,
lurar sig själv när hon tror att hon kan hjälpa andra.

För att hjälpa någon,
måste jag visserligen förstå mer än vad hon gör,
men först och främst förstå det hon förstår.

Om jag inte kan det,
så hjälper det inte att jag kan och vet mera.

Vill jag ändå visa hur mycket jag kan,
så beror det på jag är fåfäng och högmodig,
och egentligen vill bli beundrad av den andre,
istället för att hjälpa henne.

All äkta hjälpsamhet börjar med ödmjukhet,
inför den jag vill hjälpa,
och därmed måste jag förstå,
att detta med att hjälpa,
inte är att vilja härska,¨
utan att vilja tjäna.

Kan jag inte detta,
så kan jag inte heller hjälpa någon!



Luciadagen :)

Så var det luciadagen  Nu har jag inte skrivit på snart 2 veckor och jag kände att det kanske var dags för en uppdatering  På dagarna befinner jag mig på Sundsvalls sjukhus avd. 50 där jag är med människor som befinner sig i en psykos. Det är riktigt givande dagar och man lär sig mycket. Dom dagarna jag inte har skrivit någonting har det alltså berott på att jag verkligen är trött. Det tar på krafterna att kliva upp 04.30 och komma hem 16.45 och sen laga mat och bete mig som en människa fram till att jag går och lägger mig  Sen har jag och Rickard hunnit varit hem till Fränsta på 2 födelsedagar Pappa fyllde 32 och mamma fyllde 30, fast hon firade sin födelsedag i förskott. Det vart en riktigt trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap men kanske liiiite för mycket alkohol för vissa Sen så var jag hem till Fränsta i torsdags för att vara med när pojkarna hade julmys på Ålsta. Det var ganska mysigt, det var som en liten marknad och jag passade på att köra en smörkniv som Emil hade gjort  Och i fredags var vi och kollade på när Olina var tärna i sitt luciatåg på skolan och hade en helmysig kväll med familjen Rindemark/Filipsson. Men nu har jag som vanligt inte tid med det här, idag har jag och Rickardson tvättid ;)

Men jag ska ta och lägga upp lite bilder från mina veckor som jag inte bloggat på



Vi? Oseriösa? ;)



Eddie och farfar på 30 & 32 årsfesten :D


Födelsedagsbarnen! :D


Rickard, Jonas, Emil och farmor :)


Minstingen Filipsson :)


Alice


 
Frida och Docka :)


Jag måste bara få skvallra.. :P

Just nu stter lilleman i soffan och suckar och stönar :P Han tycker det är så onödigt att jag ska skriva ut massa saker på bloggen, men det är ju bara så svårt att låta bli :P Haha. Dom har ringt Rickard från Reumatikerförbundet och ville fråga han massa saker om tävlingen och om hans reumatism :) Jag tycker det är så roligt :)

Men men.. Jag har fortfarande inte dragit med mig herrn ut och knäppt lite kort, kanske dags för det nu ? :) Vi hörs senare :)


1 december :)

Så är julmånaden här :) Och det är så helhärligt väder ute, solen skiner och snön ligger tryggt på marken :) Det är så helmysigt med snö! :D Idag har Rickard blivit intervjuad av Sundsvalls Tidning :) Så dom var här och hon som intervjuade honom hade lite roligt åt honom eftersom han inte var mallig, och visade att han var stolt ;) Haha. Sen så lyckades fotografen få till att jag skulle vara med på kort :S Jag som inte riktigt fastnar.. Haha Så jag fick vara med på några kort inne i lägenheten och sen så gick vi ut i det underbara vädret :) Men sen tyckte jag inte riktigt om att jag skulle vara med på dom korten också :P Haha. Men det är så roligt att Rickard blir uppmärksammad för att han vunnit, inte bara att han vunnit sm, utan att han också vunnit över sin sjukdom, läkarna som dömde honom och att han idag är den underbara människa han är! Min lilla filur :P Han hotade igår kväll med att han skulle ringa tidningen för att jag fått vg på min tentamen ;) Hhaa.. jag sa att det är nog inte så intressant :P Men han höll inte med :) Men nu ska jag nog ta och engagera mig i vårt lilla möte ;) Lite tråkigt, men det får nog gå :P

Tror jag ska tvinga med mig Rickardson ut en väng senare och knäppa lite kort i det underbara vädret :D

RSS 2.0